Menu Sluiten

Ronde Kabelverbinders

A&C Solutions ondersteunt u door oplossingen volledig af te stemmen op uw business. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod aan connector & power supply oplossingen.

Hoe kunnen we uw business ondersteunen?

Connectoren & power supply oplossingen voor uw business
A&C Solutions ondersteunt u door oplossingen volledig af te stemmen op uw business. U kunt bij A&C Solutions terecht voor een veelzijdig aanbod aan connector & power supply oplossingen.  Ons aanbod is toegespitst op drie kernmarkten, te weten Industriële Automatisering, E-mobility en LED-verlichting. 
Bekijk ons aanbod

Industriële connectoren en power supply
Binnen de industrie wordt veelal gebruik gemaakt van de ronde en rechthoekige industriële stekkers en verschillende types power connectoren van topmerken zoals Ilme, Hummel en Binder. Waar mogelijk combineren we dit met AC/DC, DC/DC, UPS power supply oplossingen van OEM fabrikant Delta Electronics en nichemerk Nextys.
Bekijk ons aanbod

LED-verlichting – waterproof connectors en LED-drivers
Voor outdoor toepassingen binnen de LED-verlichting zijn de waterproof connectoren en kabelverbinders van Techno topfavoriet. De aangewezen oplossingen voor LED-strips in de binnenverlichting zijn de compacte PCB oplossingen van JST en Zierick. 
Bekijk ons aanbod

E-mobility
Tenslotte maakt Higo, de absolute marktleider in E-bike connectoren, ons productaanbod compleet. 
Bekijk ons aanbod

Onze service gaat verder dan producten op maat, wij leveren ook diensten op het gebied van kabel assemblage, speciaal kabel en voorraadbeheer, zo bieden we steeds de juiste mix voor elke klant! Laat ons weten hoe wij u kunnen ondersteunen en A&C Solutions zorgt voor een passende oplossing voor uw business!

88981598898159

Meer info

tags: Connectoren – Elektrische Voedingen – Extreme Heavy Duty Connectoren – Kabelsets – Power Supplies – 

Wenst u meer info over ronde kabelverbinders kijk dan vlug op https://www.ac-solutions.be/ | Ronde Kabelverbinders

Electriciteit | Elektro Componenten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ronde kabelverbinders

home connectoren voedingen assemblage merken markten projecten over ons nieuws jobs contact nl en fr de connectoren bij aampc solutions vindt u een ruim aanbod aan printconnectoren pcb waterproof connectors industrieumlle stekkers en heavy duty connectoren ronde kabelverbinders informatie inwinnen Binnen dit assortiment bieden wij zowel ronde als rechthoekige kabelverbinders voor iedere mogelijke toepassing. Printplaat connectoren pcb de koning binnen printplaat connectoren is het japanse merk jst. Op vlak van krimp idc en ledconnectoren biedt jst een ruime keuze aan pitch sizes vermogen en draaddikte de voordelen van ronde kabelverbinders Zierick vult het scala verder aan met slimme tab receptacles en surface mount idc connectoren. Ronde connectoren het assortiment ronde connectoren en kabelverbinders is grotendeels afgestemd op heavy duty en of waterproof toepassingen en omgevingen. Zo vindt u bij ons high power hybride en pushpull c.

.

Feiten over Ronde kabelverbinders

.